Tarte Shape Tape Contour Concealer

9:15 пп


Якщо Ви бодай трішечки слідкуєте за розвитком подій у світовій «спільноті краси», напевне, знаєте, що час від часу з’являються косметичні продукти, котрі створюють шалений «галас» та певного забарвлення резонанс спершу поміж блогерами та візажистами. Пізніше хвиля цунамі поглинає споживачів як важливу складову цього механізму. В результаті, маємо нову «зірку», яку шанують та невпинно хвалять.


Консилер Shape Tape від відомого американського бренду Tarte унікальний тим, що отримав буквально цілковите визнання власних позитивних характеристик. Продукт вирізняється з-поміж решту варіантів високою пігментованістю (покриття full coverage), проте пластичністю текстури. Це означає, що можна дозволити собі нанести велику кількість консилера на певну зону, проте шкіра ніколи не виглядатиме ненатурально чи «важкоартилерійно»). Це той варіант, коли текстура не скупчується у зоні навколо очей, не руйнує попередньо нанесеного шару тону, не підкреслює сухості шкіри (навіть якщо сухість присутня). Фініш напівматовий. Упаковка мегазручна. Продукт cruelty-free. Об’єм – 10 мл. Мій відтінок (до речі, точне попадання) – light neutral. Як висловлюються англомовні особи: «I am obsessed with this product», або ж «I freaking love this stuff. It is amazing!», так і я тішуюся, що спробувала мій Shape Tape і Вам однозначно рекомендую його до придбання.


You Might Also Like

4 comments

  1. У меня есть палитра оттенков в пробничке этого консилера. Нужно попробовать уже поскорее)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. така палітра існує? круто! впевнена, що тобі він сподобається!)

      Видалити
  2. Мушу зізнатись, що цей консилер манить :) Загалом чула, що тарт класна косметика, думаю варто спробувати і собі :)

    ВідповістиВидалити
  3. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити