Airthinner silicone oil from Make-up Atelier Paris

9:16 пп


Окрім незліченної кількості традиційних косметичних одиниць різних категорій, яку можна спостерігати у кейсі візажиста, існує ряд цікавих допоміжних засобів, що дуже рятують в певних ситуаціях.

Сьогодні розповім про диво-засіб - Airthinner silicone oil від Make-up Atelier Paris, - однозначно ефективний та потрібний (я б сказала, незамінний) атрибут у часто непростій роботі майстра.

Отож, Airthinner silicone oil – це суха олійка-розчинник на основі силікону. Основне призначення: у випадку небажаного згущування ефективно розрідить текстуру тональної основи, кремових тіней, рум’ян, підводки, туші і всього на світі). Вирізняється легкістю та відсутнім відчуттям липкості. Не викликає подразнень слизової та почервоніння шкіри. Без аромату. Об’єм – 100 мл.

Засіб буквально незамінний для візажистів-початківців, хто на шляху засвоєння навичок у промалюванні стрілочок та застосування водостійких підводок. Відомо, що «стрілочки» як часто важлива деталь у макіяжі очей, не завжди вдається акуратно відтворити навіть майстрам «зі стажем». Airthinner silicone oil у малій кількості дуже легко, мов шкільна гумка, за допомогою пензлика (або ж ватної палички, проте її використання вважається ознакою непрофесійного підходу візажиста у роботі) підітре нерівну лінію, скоригує асиметрію, або ж надмірну інтенсивність. Простими словами – виправить всі помилки.

Щоб «оживити» текстуру кремових тіней, достатньо двох-трьох краплин засобу безпосередньо у баночку і робочим пензликом одразу ж розподілити потрібну кількість тіней. Запевняю, Ви відчуєте різницю – нанесення продукту на повіки буде легким та ефективним, без порушення первинної пігментації тіней. Маю на увазі, що Airthinner silicone oil оптимально «дилюзійний» та дієвий зі своїм «об’єктом» у потрібній Вам кількості, проте всього продукту він не псує за рахунок «летючості» силікону.

Засіб незамінний під час очищення пензликів від водостійких підводок, кремових тіней, клею і тд. Насправді не уявляю, як інакше очистити ворсинки від буквально фарби, яка навіть у невеликій кількості не змиється легко. Для роботи у візажі етап якісного очищення інструментів надзвичайно важливий. Вважається, якщо не очистити спеціальним розчинником пензлики від водостійкої текстури, - можна викинути їх у смітник. Airthinner silicone oil чудово очищає ворс від водостійкої косметики. Після цього можна додатково застосувати мило і воду.

Маючи у своєму арсеналі засіб Airthinner silicone oil, почуваю себе більш впевнено, адже знаю, що з його допомогою можна виправити будь-які помилки. Придбала продукт у Bednarska Beauty Center.

You Might Also Like

2 comments

  1. це для мене повне відкриття. як і те, що використання ватних паличок вважається непрофесійним :) ну я до професіоналів не відношусь точно :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. та просто під час навчання в школі візажу мені не раз рука тягнулася брати ватну паличку - сварили)

      Видалити