Зволожуюча база для обличчя від Make-up Atelier

9:34 пп


Віднедавна база під тональний крем навіть на щодень – це стандартний обов’язковий етап фактично у всіх частинах світу, де макіяж це «культ» (жартую). Світовий ринок вражає розмаїттям пропозицій, оскільки присутній шалений попит, зокрема на бази будь-які – матуючі, зволожуючі, силіконові, сяючі, pore-filling і тому подібне.

Чи справді є зміст у використанні додаткової баночки під час макіяжу (професійного або «домашнього»), часто зовсім недешевої? Отож, існує  думка, що бази під тональний крем однозначно потрібні.

Ось перелік основних переваг:

     Будується своєрідний захисний щит між епідермісом і тональним. Він запобігає проникненню шкідливих складників тону у глибинні шари дерми. Лише в цьому випадку не менш важливим буде вивчення складників, власне, бази під макіяж).

2   Створюється гладенька поверхні обличчя для більш якісного нанесення тонального крему, особливо нещільного. У цьому варіанті вирівнюючі та заповнюючі видимі пори бази дійсно покращують вигляд шкіри, лише ефективнішими базами будуть ті варіанти, що мають більш липку, а не «ковзаючу» текстуру. Це допоможе якісному розподіленню крему без «пробілів» та плям.

Сяючі та зволожуючі бази справді насичують дерму та створюють модний ефект «radiant skin», або ж «lit-from-within skin», або просто з «живим фотошопом».

4    Підсилюється стійкість макіяжу, особливо завдяки матуючим властивостям бази.

Існують продукти 2-, 3-, 4- в одному), і це справді вражає. На ринку зовсім нескладно знайти базу, яка згідно заявлених властивостей зволожує і матує одночасно. Ймовірно, виробник прагнув зчинити фурор та сенсацію у косметичній царині, або ж як мінімум переконатися, що створений ним продукт не буде занадто «масним» - споживач цього дуже не любить).

Сьогодні розповім про зволожуючу базу під макіяж від професійного французького бренду Make-up Atelier Base HydratanteВиробник пропонує використовувати цей засіб для сухого та комбінованого типу шкіри, адже у складі присутні живильно-зволожуючі інгредієнти, поєднані із мікрочастинками пудри. Це передбачає одночасно зволоження та матування потрібних зон.


Я однозначно не прихильник спеціальних баз під тон для домашнього використання. Для мене достатньо нанести звичайний крем на якісно очищену шкіру, або ж задіяти олійну композицію, особливо у зимовий період. Проте для професійного візажу бази під макіяж справді потрібні. Base Hydratante від Make-up Atelier добре балансує так звану «невизначену» шкіру – і суху, і одночасно масну. Текстура засобу нещільна та невідчутна після нанесення. Розподіляється по шкірі легко. Після підсихання створює приємний ефект шовкової шкіри. Тон наноситься рівномірно, без комочків, полос чи переходів. Шкірне сало у Т-зоні поглинається завдяки мікрочастинкам пудри, а це забезпечує макіяжу стійкість та довготривалість.


Справді тішить те, що індустрія краси розвивається шаленими темпами, допомагаючи споживачам у вирішенні різноманітних труднощів. Лише важливо не загубитися у цьому вирі пропозицій та обрати справді вдалий варіант засобу.

Придбала зволожуючу базу під тон у Bednarska Beauty Center.




  

You Might Also Like

3 comments

  1. Вірочка, дякую за огляд! Насправді косметичний ринок зараз вражає. Щось підібрати собі стає все важче. Користуюсь базою для вечірнього макіяжу.

    ВідповістиВидалити
  2. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити