Luminizer Primer від dr.brandt

5:35 дп


Раніше я вважала, що праймери для обличчя (база під тональну основу) – це абсолютна high maintenance. Досить добре розумію функцію баз на основі силікону – заповнення видимих пор та створення гладенької поверхні, або ж, до прикладу, зволожуючих кремчиків для сухого типу шкіри, щоб збільшити тургор епідермісу перед макіяжем. Тим не менше, на щоденній основі не хотілося мені перевантажувати обличчя додатковим шаром мейку. Навіть досить хороший визнаний праймер від TheOrdinary не припав мені до душі. Це все так, допоки не спробувала праймер від відомого американського недешевого бренду dr.brandt website. Отримала його у коробочці Boxycharm – юхууууу!!!! – люблю цей сервіс.

Отож, Luminizer Primer від dr.brandt - це підсвічуючий праймер для всіх типів шкіри. Створює ефект сяючого здоров’ям обличчя. Також непогано зволожує епідерміс, проте фініш матовий (тобто, немасний), хоч дрібнодисперсні блистюльки все ж присутні. В цьому якраз «фішка» засобу – блистюльки ловлять світло, дозволяючи обличчю сяяти навіть крізь шар тону, одночасно розфокусовуючи видимі пори. Упаковка зручна у використанні. Кількість продукту – 30 мл. Ціна у роздріб – 38$.



Знаю, що відомі блогери люблять цей праймер і я теж)!!!, адже Luminizer Primer від dr.brandt справді круто працює. Текстура засобу хоч середньої щільності, проте невагома на шкірі. Потрібно мізерну кількість для ефекту розгладження та підсвітки. Тон, навіть щільний, наноситься немов масло – без скупчень, полос чи переходів. Шкіра (звісно, поки без корекції) не виглядає плоско чи ненатурально. Навпаки, сяйво блистюльок (хоч майже невидимих) дозволяє досягти ефекту «дорогої», «підтягнутої», «пропрацьованої» невтомною працею шкіри.


Однозначно тягнеться рука до Luminizer Primer від dr.brandt і Вам рекомендую цей засіб до придбання.



You Might Also Like

5 comments

  1. Бачила відео огляди з ним, він крутезний! Вірочка, дякую за огляд! Теж хочу того Boxycharm ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, замов хоч одну коробочку!!! я реально кайфую від неї!

      Видалити
  2. Как красиво описала его. Захотелось попробовать!

    ВідповістиВидалити
  3. Я порекомендую всіх, хто шукає позику на бізнес, містеру Бенджаміну, який допоміг мені позикою на чотири мільйони доларів, щоб розпочати свій бізнес, і це було швидко. Отримавши кредит у них, було дивно, наскільки легко їм працювати. Процес був швидким і захищений. Це, безумовно, був позитивним досвідом. Уникайте аферистів і зв’яжіться з містером Бенджаміном. lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. якщо ви шукаєте кредит для бізнесу.

    ВідповістиВидалити