Пігменти для візажу від Tammy Tanuka

1:44 дп


Напевне, ніхто достовірно не скаже, коли пігменти як атрибут макіяжу очей увійшли в моду. Також, гадаю, жодний makeup artist чи trend setter не в змозі передбачити день, коли професіонали та косметичні ентузіасти відмовляться від красивих мерехтінь та переливів під час виконання макіяжу. Любов до пігментів різноманітних відтінків та дисперсності лише зростатиме, адже саме пігменти як «ізюминка» макіяжу створюють ефект святковості та пишності.

Косметичний ринок пропонує вражаюче широкий вибір пігментів різної текстури. Традиційними вважаються сипкі мінеральні варіанти, проте вони складніші у використанні, адже осипаються. Існують «кашкоподібні», пресовані та пігменти у гранулах. Спеціалісти в один голос рекомендують задіювати клейку базу для повік перед використанням цього косметичного атрибуту. Це забезпечить бажану інтенсивність відтінків, переливів та мерехтінь, а ще стійкість макіяжу. Стосовно способу використання пігментів, пропонують до придбання плоский пензлик із акуратним ворсом, щоб нанесення пігментів було чітким. Також можна задіювати пальці власної руки), - це навіть більш ефективно, адже з допомогою тиску пальця ми розтираємо (розкриваємо красу) пігмент. Щоб уникнути осипання пропонують два варіанти: а) починати макіяж з очей, пізніше – тон; б) використовувати серветку або косметичний спонж безпосередньо під час нанесення пігментів. У будь-якому випадку потрібно проявити максимальну акуратність.


Варто зазначити, що мінеральні пігменти мають вагому перевагу: за рахунок сипучості їхній термін придатності фактично необмежений.

Мені дуже до вподоби мінеральні пігменти компанії Tammy Tanuka. Приємно вражає широкий вибір відтінків, дисперсності та, власне, якість продуктів. Більшість відтінків у макіяжі виглядають «дорого» та гармонійно. Навіть на перший погляд крупні блискітки у нанесеному на повіки стані виглядають як видиме, проте елегантне мерехтіння.

Я переконана, що пігменти у кейсі візажиста чи пошановувача макіяжу займають чільне місце. Простими словами, без них буквально не обійтись. Справді хочу розширювати свою колекцію більш глибокими та рідкісними відтінками, щоб створювати неповторні макіяжі.

Придбала продукти у Bednarska Beauty Center.

You Might Also Like

1 comments

  1. Містер Бенджамін вийшов за межі своїх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував, щоб розширити свій аптечний бізнес. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями для роботи. Я рекомендую будь-кому, хто шукає позику, зв’язатися. lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ВідповістиВидалити