Пензлики для візажу - Zoeva 233/Cream Shader

8:57 пп


Принцип моїх оглядів косметичних продуктів дуже простий: купую той чи інший варіант, базуючись на рекомендаціях спеціалістів (в даному випадку, Школи візажу Людмили Беднарської чи відомих блогерів) та використовую його відповідно до потреб у практиці професійного візажу (чи для домашнього використання). Розпочинаю опис: шукаю в Гуглі офіційний сайт бренду; знаходжу вподобаний мною варіант і вивчаю заявлені виробником характеристики; співвідношу можливості продукту із реальним вжитком, «потрібністю» та унікальністю зазвичай недешевої покупки серед сотні-тисячі схожих один до одного екземплярів. В результаті, найчастіше «блогерські» враження співпадають із реальністю, а думки професіоналів тим паче.

Zoeva 233/Cream Shader однозначно вартий уваги, багатофункціональний пензлик для макіяжу в зоні очей, або ж «дрібної» роботи зі шкірою обличчя. Ворс у нього синтетичний та handcrafted - тобто, зібраний вручну.

Згідно первинних цільових задач, запропонованих виробником Zoeva 233 ідеально наносить праймер або кремові тіні на повіки. За рахунок м’якенького ворсу, заокругленої форми та оптимально гнучкого «тіла» пензлик якісно розподіляє текстуру засобів. «Загострений» край ворсу та його м’якість дозволяють промалювати чіткі межі зони пропрацювання.

Отож, мої вражеження про Zoeva 233 навіть більше, ніж позитивні. Пензлик справді хороший та ефективний, хоч використовую його не зовсім згідно пропозицій виробника. У практиці візажу пензлики типу Zoeva 233 буквально круті під час задіяння дуже густих консилерів, до прикладу. Якщо уважно придивитися до ворсу Zoeva 233, можна побачити буквально пів міліметра "пухового", але гнучкого, складеного ворсинка до ворсинки тоненького зрізу. Тобто, складається враження, що ворс справді ретельно зібраний вручну для максимального ефекту. А отже, цим краєм пензлика, мов гумкою, можна легко підчистити будь-які недоліки. Особливо відчутна допомога під час корекції зон під очима до безпосереднього макіяжу, або ж після завершення макіяжу для того, щоб позбутися осипаних тіней чи додатково підкреслити чіткість підводки - небажані потемніння та недоліки буквально зникають на очах. Zoeva 233 захоплює потрібну Вам кількість продукту і плавно наносить його чітко в зону. Розтушовує межі винятково легко без полос та пошкодження попередньо нанесених на шкіру текстур.

Обов’язково задію Zoeva 233 у роботі з кремовими тінями, як пропонує виробник. Також вважаю, що він непогано справиться із нанесенням та розподілом пігментів по рухомій повіці,- заокруглена форма, мякість та гнучкість ворсу це дозволяють. 
  
Миється пензлик легко та сохне швидко.

Однозначно рекомендую покупку.

Придбала Zoeva 233/Cream Shader у Bednarska Beauty Center.

You Might Also Like

2 comments

  1. Вірочка, дякую за детальный огляд! В мене лише одна приблизно схожа є, але я б таку хотіла б мати в свою колекцію. Люблю пензлі.

    ВідповістиВидалити