The Ordinary. High-Adherence Silicone Primer

10:31 пп


Застосування праймера як одного із перших етапів макіяжу вважається ознакою більш професійного підходу до створення мейкап-образів. Основною функцією праймера є підготовка шкіри до ефективного нанесення та фіксації тонального крему. Як наслідок - шкіра розгладжена, м’яка та ніжна, а у зонах, де часто видимі пори розширені – недоліки заповнені. На сьогодні на світовому косметичному ринку праймери як косметична одиниця посідають чільне місце і мають десятки варіацій: зволожуючі (можна замінити звичайним «моісчерайзер»), матуючі, силіконові, сяючі, з доглядом, «line-filling», у вигляді спрею та, звісно, як не згадати славнозвісного праймера від Sisley ціною 200$, що наробив на теренах ютюба «багато шуму з нічого»). Так-так, праймери віднедавна вважаються необхідними.

Я хоч відразу оцінила механізм роботи праймера у моєму макіяжі, раніше готувала шкіру до нанесення тону простіше – лише очищала і зволожувала кремом. Спробувавши колись дуже щільний силіконовий праймер від МАС під час професійного макіяжу, зрозуміла, що на щодень він ну дуже «парниковий» та некорисний, хоч поверхню шкіри розгладжує добре. Проте, насправді праймер мені потрібний. Якщо врахувати тип моєї шкіри – комбінований, необхідно матувати зону Т та заповнити видимі пори. Постійне матування пудрою вже завершеного макіяжу часто псує його – від суміші тону, пудри та шкірного жиру створюються некрасиві плями та нерівності. Одним словом, зрозуміла, що оптимальний праймер треба шукати.

Отож, серед асортименту пропозицій від нашумівшого бренду The Ordinary., знайшла High-Adherence Silicone Primer. website Одразу скажу, що продукт цікавий. Так, формула засобу силіконова, проте по текстурі це – зволожуючий та «прохолодний» крем. Традиційні силіконові праймери мене відлякують своєю «баластністю» на шкірі та сторенням надто слизької поверхні, внаслідок чого тон не завжди «хапається» за шкіру, особливо нещільний. У випадку із High-Adherence Silicone Primer все інакше.


Виробник стверджує, що засіб містить особливий адаптивний силікон, який ефективно матує шкіру, розфокусовує видимі пори, коригує тон, зволожує (містить немасний зволожувач) і взагалі творить дива з обличчям.


Мої враження від продукту: маємо традиційну якісну упаковку із білим щільним кремом. Коли розтушувати по шкірі, відчуття нагадують використання звичайного зволожувального крему. Якщо застосовувати продукт лише по центру обличчя, потрібно задіяти невелику кількість. Стараюся не розтирати засіб по поверхні, а швидше вмасовувати. Справді, шкіра з праймером виглядає більш рівна та заматована. Цілком відсутнє відчуття чогось зайвого не обличчі та немає «парникового ефекту». Тон наноситься плавно і краще липне до поверхні, не провалюючись у пори. Проте, скільки ж триває цей диво-ефект?!


Я настільки повірила в силу High-Adherence Silicone Primer, що вирішила тестувати його по-різному. Найперше – не припудрювала тон, що згідно формули - сатиново-матовий. Увага, шкіра виглядала добре лише перших півтори!!! години. Насправді, це замалий проміжок часу дієвості цього праймера. Вже наступного разу, добряче закріпивши тон розсипчастою пудрою, ефект розсіяного фокусу та матовості зберігався більше чотирьох годин.

Мій висновок: не можу сказати, що закохана в цей праймер, хоч він справді непоганий. Очевидно, не можна не враховувати тип шкіри. Якщо дерма дуже масна та проблемна, High-Adherence Silicone Primer може не справитися із власним завданням. Якщо більше суха та нормальна – можна спробувати, враховуючи доступність у ціні. Я час від часу користуюся High-Adherence Silicone Primer, адже шкіра однозначно виглядає краще із ним, проте дива та магії не бачу.

Якщо Ви маєте на меті придбати собі праймер, можете придивитися до High-Adherence Silicone Primer, проте обов’язково врахуйте власний тип шкіри.


You Might Also Like

0 comments