Dior Forever Teint Haute Perfection – тональна основа

7:47 дп


Тональних основ для особистого користування у мене відносно небагато – дві full coverage і одна – ВВ крем із непоганим покриттям. Про одну зі щільних - Dior Forever - розповім сьогодні.

Це чудесний тональний крем, справді. І зовсім не через те, що брендом виступає Діор (хоч Діор має право пишатися власною декоративною косметикою, яка вважається справді хорошою).

Мені завжди хотілося мати в арсеналі люксовий засіб для «особливих»/парадних виходів. Dior Forever виявився чудовим якраз згідно потреб мого типу шкіри - комбінованого.


Отож, що обіцяє нам виробник!? Dior Forever у відтінку 020 – це досить щільний, проте невагомий на шкірі тональний крем із сатиново-матовим фінішем. У формулі присутній «Poreless Effect» Skincare Essence. Очевидно, це певна корисна речовина, яка з дня на день вдосконалює шкіру. На обличчі текстура засобу невагома, стійкість – 16 годин комфортного, проте якісного маскування недоліків. Відсутній «ефект маски» і так званої «пудрованості». Тобто, навпаки – маємо тональний крем із ефектом «другої шкіри». The Active-Mat Complex дозволяє контролювати масний блиск у Т-зоні і володіє ефектом розфокусування видимих пор та нерівностей. Присутній захист від ультрафіолету - 35.


Мої враження: тон Dior Forever справді комфортний та невагомий на шкірі. Відтінок 020 – точне попадання у мій підтон. Фініш – сатиновий. Аромат – приємний та «дорогий». Упаковка – по всіх параметрах – люкс (ціную наявність помпи, що береже засіб від потрапляння мікробів та окислення). Наношу пензлем із синтетикою – ідеально лягає справді мов «друга шкіра» без полос та переходів. Пальцями також реально якісно нанести і розтушувати текстуру. Помітно, що перекриває все – почервоніння, висипку та нерівності. Тобто, щільність та пігментація засобу висока. Пори розсіює на відсотків 70, я б сказала. Дуже і дуже економний, не жартую. Однозначно рука тягнеться користуватися Dior Forever. Лише стосовно контролю за блиском у Т-зоні – починаю «блистіти» вже на третю годину після нанесення. Dior Forever не завжди вимагає закріплення пудрою, проте по центру всеодно наношу розсипчасту рисову або Шанель, про яку колись вже згадувала. Не окислюється (темніє на тон або два) взагалі, що дуже круто). Ціна – 50$.

Тональний Dior Forever справді люблю і Вам однозначно рекомендую покупку.


You Might Also Like

2 comments

  1. Цікавий засіб.
    Хоча я з рідкими тональними ніяк не подружуся, щоб використовувати на постійній основі...

    ВідповістиВидалити