The Jaclyn Hill Palette by Morphe

8:03 дп


Цей пост буде на диво коротким та лаконічним, хоч косметичний продукт, про який йтиметься, безперечно заслуговує нескінченних похвал та овацій. Причина в тому, що палітра тіней, яку детально охарактеризую в наступному абзаці, недоліків чи певних контроверсійних «моментів» взагалі не має. Це – по-перше, а по-друге – творіння Джеклін Хілл настільки популярне, що в Інтернетах вищезгаданих овацій і так вдосталь.

Отож, я безмежно люблю The Jaclyn Hill Palette by Morphe. «Люблю» означає скупила б запас цієї палітри для решту життя і обдарувала нею всіх подруг, які користуються тінями. Маємо велику щедру палітру неймовірно якісних пігментованих красивенних!!!!!!! відтінків. Всі, повторюю, відтінки винятково красиві. Джеклін у video неодноразово наголошувала, скільки зусиль було докладено під час підбору та створення кожнісінького рефіла. І знаєте, я вірю їй. Ця палітра для тих, хто бажає єдиний та неповторний набір тіней для ВСІХ приємних) випадків життя. Всі тіні мають чистоту та благородність кольору, а ще достатню розмаїтість варіантів для денного, вечірнього, весільного та «едіторіал» макіяжу. Під час нанесення практично не осипаються, а деякі з них я наношу пальцями. Розтушовуються, як масло. Дуже легко досягнути ефекту градієнта. Є матові в складку, сатинові, шиммерні. Рефілів настільки багато, що я іноді довго обираю, які саме варіанти хочу використати.



Не дивуюся, що The Jaclyn Hill Palette by Morphe має колосальний позитивний резонанс у beauty-сегменті в усьому світі. Всі визнають, що палітра крутезна і цю думку я підтверджую.



Коштує продукт 38 доларів. Купувала на офіційному сайті. До речі, бажаючих придбати цю річ було настільки багато, що ледве встигла вхопити свою)! В комплекті є листівка з фото Джеклін, а на зворотньому боці представлені імена кожної тінюшки. Лише малюк її трошки покусав).


Отож, дуже рекомендую Вам покупку.


You Might Also Like

4 comments

  1. Дуже красива палітра! Із задоволенням "позалипала" на кожній фоточці)

    ВідповістиВидалити
  2. Какая она красивая! Столько положительных отзывов собрала, вау!

    ВідповістиВидалити