Маска для обличчя «Спіруліна» від компанії Natural Emulsion

4:57 дп


За весь період догляду за собою можу впевнено стверджувати, що регулярні маски для обличчя (види згідно типу шкіри) дійсно допомагають підтримувати /покращувати стан епідермісу.

Дуже подобаються мені маски від молодого, але вже статусного бренду Natural Emulsion. Засновниця компанії Юля Павлик постійно вчиться, вдосконалюючи формули своїх косметичних продуктів. Мене особисто дуже надихає такий підхід до роботи. Саме тому, кількість задоволення від користування засобами вищезгаданого бренду як мінімум подвоюється.

Антиоксидантна маска «Спіруліна» володіє зволожуючими властивостями, підтягує контур і має так званий «plumping» ефект. Тобто, гарно насичує і зі середини «надуває»)) епідерміс для тимчасового ефекту ліфтингу. Звісно, для максимального ефекту маскою потрібно користуватися регулярно і в комплексі зі супутніми процедурами та продуктами.


Продукт містить лише натуральні складові. Пудра спіруліни, що лежить в основі маски – це фіто коктейль із великою кількістю амінокислот (18штук як мінімум), мінералів, нуклеїнової та гамма ліноленової кислот.

Справді люблю цю маску. Єдине, що не дуже подобається, це натуральний аромат водоростей. Тримаю маску на обличчі орієнтовно 15хв, терплячи її аромат, але результат хороший.  

Я вважаю поверхневим судження про те, що такі процедури, як маски чи флюїди для шкіри обличчя – це лише марнування часу та коштів. Якщо увійти в певний режим і викорінити в собі лінь, то ця категорична думка може перетворитися на більш компромісну.

You Might Also Like

5 comments

  1. Дякую Віро за такий чудовий відгук)

    ВідповістиВидалити
  2. Очень люблю такие маски для лица! Спасибо за обзор) Подписалась ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже люблю Юлю за її продукти, це справді щось неймовірне. І це перша і єдина хендмейд косметика, яку я наважилась спробувати.
    Спіруліна - то взагалі корисна бомба для шкіри.
    Поклала око на цю маску :)

    ВідповістиВидалити