Anastasia BH MOONCHILD Glow Kit Review

4:21 дп


Орієнтовно на початку цього літа були в мене настрої на так званий «голографік» та нестандартні свіжі переливчасті відтінки у макіяжі. Коли звернула увагу на досить відомі палітри хайлайтерів від Anastasia BH, варіант  MOONCHILD Glow Kit видався мені ідеальним для вищезгаданих уподобань не лише для техніки хайлайтигну, а ще в якості тіней для макіяжу очей.

Можу наперед сказати, що покупкою цілковито вдоволена, адже якість продукту на високому рівні (бренд цим якраз і славиться), хоч є певні нюанси.


Отож, маємо палітру із 6 відтінків. Текстура всіх варіантів м’яка і добре пігментована. Розтушовка відбувається прекрасно. Рефіли не надто «пилючні». Кількість продукту буквально безкінечна для домашнього використання. Чим крута ця палітра – отримуємо не тільки хайлайтери (не всі), а ще й оригінальні тіні для креативних варіантів макіяжу. Всі тіні-хайлайтери діляться на 2 види – сатинові та шиммерні. Обговоримо кожний окремо.


(На фото верхній ряд зліва направо) Відтінок BLUE ICE цікавий тим, що у палітрі виглядає молочно-білим, проте на шкірі – переливчастий фіалковий. Це – шиммерний варіант. Блискучі частинки видимі, проте делікатні. BLUE ICE дуже!!!! красивий фіалковий освіжаючий відтінок, на літо зокрема. Використовую його під стрілочку на рухому повіку, як акцент по центру та як хайлайтер у внутрішні кутики.

STAR сатиновий (без шиммеру взагалі) сірий металлік, але неагресивний. Для смоукі відповідної кольорової гами - справді вдалий варіант. Пробувала його як хайлайтер (оскільки нема шиммеру) на верхню частину вилиць – сподобався ефект, лише якщо набирати продукт на пензлик зовсім трішки.

PURPLE HORSESHOE – не розумію приколу, але він фактично ідентичний до першого відтінку BLUE ICE. Серйозно!!! Не знаю, нащо дублювати відтінки?! (в цьому якраз і полягає недолік палітри) Ну можливо PURPLE HORSESHOE крапельку глибший фіалковий, ніж BLUE ICE. Проте решту – все те ж.


Першим відтінком з другого ряду представляється PINK HEART. Це переливчастий ніжний рожевий із срібним видимим, проте делікатним шиммером. В якості тіней, акцентів, веселкових хайлайтерів PINK HEART буквально чарівний. Дуже жіночний і м’який.

LUCKY CLOVER – це сатиновий і досить яскравий зеленкувато-жовтий відтінок. Теж дуже свіжий та весняно-літній.

BLUE MOON теж сатиновий ліловий металлік. Дуже приємний та мякий. Фактично єдиний у палітрі, придатний для техніки хайлайтингу обличчя, на мою думку.

Відверто, палітра MOONCHILD Glow Kit чудова. Справді чудова. Не всім вона потрібна, звісно. Маю на увазі тих, хто лише знайомиться із косметикою вищого рівня. Оскільки базових відтінків у особисто моїй колекції багато, я хотіла щось схоже до того, що пропонує MOONCHILD Glow Kit. З цією палітрою можна творити «космічні» образи (певна стилізація). Також, коли навесні пригріває сонечко і хочеться «весняного» свіжого мейку – прошу, творіть. Для набору візажиста – мега-економний варіант палітри.

Висновок: хоч не щодня звертаюся до MOONCHILD Glow Kit, проте люблю цю палітру і сміливо рекомендую в якості покупки.



You Might Also Like

2 comments